't Erf (jongerenavond)
Jeremia 29:11-13 "Want Ik weet de gedachten, die Ik over u denk, spreekt de HEERE, gedachten des vredes, en niet des kwaads, dat Ik u geve het einde en de verwachting. Dan zult gij Mij aanroepen, en henengaan, en tot Mij bidden; en Ik zal naar u horen. En gij zult Mij zoeken en vinden, wanneer gij naar Mij zult vragen met uw ganse hart."

 

Gezellige avond? Kom naar ’t Erf!

Zin in een gezellige zaterdagavond? Dan moet je naar ’t Erf komen. Met ’t Erf bieden we, als kerk, eens in de veertien dagen op zaterdagavond een alternatief voor de uitgaansgelegenheden voor jongeren. Jongeren vanaf 15 jaar of 3e klas van het voortgezet onderwijs zijn welkom.
’t Erf is om de week geopend van 20:30 uur tot 23:00 uur.

Er is genoeg te doen in ’t Erf; darten, tafeltennis, tafel-air hockey, diverse bordspelen. Ook gewoon lekker bankhangen kan hier natuurlijk. Gezellig als je komt met je vrienden/vriendinnen, maar ook als je alleen komt zijn altijd genoeg andere jongeren die je vast wel kent. Ook wij als vrijwilliger zijn altijd bereid om een praatje te maken. Als je vrienden of vriendinnen hebt die niet lid zijn van onze kerk, geen punt, neem ze gezellig mee!
Ook denken we aan de inwendige mens door middel van chips en nootjes en warme hapjes. Wij schenken Frisdrank en Radler, wij schenken geen alcohol.
De consumpties in ’t Erf zijn gratis.
Ook willen we als ’t Erf af en toe iets leuks organiseren. Net als vorig jaar willen we D.V tussen kerst en oud en nieuw gaan schaatsen in Utrecht. Een exacte datum volgt nog (kerkbode/facebook).
Heb je misschien ideeën of tips, om ’t Erf nog leuker en gezelliger te maken? Mail dit dan naar ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We zijn dit jaar op de volgende zaterdagen geopend:

09-09-2017
23-09-2017
07-10-2017
21-10-2017
04-11-2017
18-11-2017
02-12-2017
16-12-2017

Voor alle hier bovengenoemde data geldt: Deo Volente
We hopen jou en jullie te zien/ontmoeten in ’t Erf!
Adres: De Groendijk 59, Waarder. Voor meer info: check Facebook

Website Security Test